DACyTAr - Datos Primarios en Acceso Abierto de la Ciencia y la Tecnología Argentina
Morphological and color features of berries subjected to microwaves drying
Registro completo
- Título
- Morphological and color features of berries subjected to microwaves drying
- Autor(es)
- Gamboa, Juliana
- Afiliación(es) del/de los autor(es)
-
Gamboa, Juliana. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
- Resumen
-
Dataset accounted the information of 19 features (2676 samples) reduced in 3 PCA's. Among the 19 initial features, seven morphological and colour features (area, enclosing rectangular area, height, width, radius, brightness and saturation retentions) extracted from 1150 images of individual strawberry samples during drying processing, 490 for fresh (FR) and 660 for osmotically-dried (OD) samples were analyzed. Additionally, dataset contains information about samples and drying kinetics. Information about sample type (FR and OD, coated and non-coated) and time categories during MW drying was also included.
- Año de publicación
- Idioma
-
inglés
- Formato (Tipo MIME)
-
application/octet-stream
- Clasificación temática de acuerdo a la FORD
- Otras ingenierías y tecnologías
- Condiciones de uso
- Acceso restringido por un tiempo determinado. Estará disponible en: bajo licencia Creative Commons https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
- Repositorio digital
- CONICET Digital (CONICET) - Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
- Identificador de proyecto
- Ministerio de Ciencia, Tecnología e Innovación Productiva. Agencia Nacional de Promoción Científica y Tecnológica. Fondo para la Investigación Científica y Tecnológica/2162-2017-PICT
Citación
Gamboa, Juliana (): Morphological and color features of berries subjected to microwaves drying. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas, http://hdl.handle.net/11336/161229.